Kui juba kaugele Kambodza maale tulla, siis on ilmtingimata vaja ära proovida, mis maitsega on putukad. Nad on siin kuulsad selle poolest, et kõiki putukaid söövad, mida suurem seda parem. Putuka söök vist ikka rohkem kohalike delikatess, turistid käivad millegi pärast suure kaarega mööda.
Turul leidsime tädi, kes müüs praetud prussakaid, rohutirtse ja mardikaid. Igas suuruses ja igasuguse maitsega.
Tädi polnud kade ja lasi igasugu putukaid proovida. Maitse on hämmastavalt hea. Nagu chipsid, chilli maitsega. Kõige sarnasem on kuivatatud krevetid. Iga putukas kusjuures täitsa eri maitsega.
Ühe dollari eest (turisti hind kindlasti) saab terve selle koleda plekist purgi täie putukaid endale kaasa osta.
Ma päris täpselt aru ei saanud, kuidas tädi neid ise sõi. Ta mingi osa sellest putukast murdis ära. Mina krõbistasin koos kõigi jalgadega. Pärast olidki kõik hambavahed putuka jalgu täis ja Galja ei olnud nõus isegi musi andma.
Tõele au andes kotti ma tühjaks ei söönudki. Poole peal suutsin nii vastiku sita maitsega suure põrnika suhu panna, et peaaegu oleks kõik välja tulnud. Peab ikka korralikus putuka restoranis proovima!.